FAVORITT:  Med 29 mål så langt i Premier League-sesongen er Mohamed Salah en av de heteste kandidatene til å vinne årets spiller-kåringen.

Salah nominert til årets spiller

Han er den eneste kandidaten fra Liverpool.

Manchester City har tre spillere på lista blant de seks kandidatene til kåringen av «Professional Footballers' Association Players' Player of the Year» (Årets spiller kåret av spillerne). 

David Silva, Kevin de Bruyne og Leroy Sane er alle kandidater. Det samme er Manchester Uniteds keeper David de Gea og de to mestscorende i ligaen, Tottenhams Harry Kane og selvsagt Liverpools Mohamed Salah.

Salah og de Bruyne er de to fremste favorittene til å vinne prisen. 

Offentliggjøres 22. april

Ingen Liverpool-spillere er med i kåringen av «PFA Young Player of the Year award». For å være med i den kåringen må man være 23 år eller yngre når sesongen starter. Harry Kane, som ble 24 den 28. juli i fjor, er blant de nominerte også her.

Det samme er Fulhams venstreback Ryan Sessegnon. 17-åringen er den første spilleren utenfor den øverste divisjonen til å bli nominert for prisen siden den ble opprettet i 1983. Man City-spillerne Sané, Raheem Sterling og Ederson Moraes er også nominert, samt Manchester Uniteds Marcus Rashford.

Vinnerne av prisene blir offentliggjort 22. april.

Forrige sesongs vinnere var N'Golo Kante, som årets spiller, og Dele Alli, som årets unge spiller i 2016-2017.