Se bildene fra det vanvittige folkehavet rundt Anfield

«De fylte hver eneste centimeter av plass de kunne finne. Når det ikke var mer plass igjen, klatret de opp i trafikklys og opp på murer.»

5. apr 2018 kl 15.29 Arve Vassbotten

«De begynte å komme seint på ettermiddagen, tre timer før kampstart. De fylte hver eneste centimeter av plass de kunne finne. Når det ikke var mer plass igjen, klatret de opp i trafikklys og opp på murer (...) To timer tidligere hadde de allerede fyrt av så mange lys og røykbomber at lukten av krutt drev nedover Lower Breck Road, halvannen kilometer fra stadion, og lufta så ut til å ha blitt farget rød, som om noe brant».

Rory Smiths ord i New York Times av scenene utenfor Anfield i timene fram til den første kvartfinalen i Champions League mellom Liverpool og Manchester City, beskriver fint atmosfæren på nok en fantastisk Champions League-kveld.

Inne fra Liverpools spillerbuss, tok James Milner denne videoen av hvordan det så ut utenfor:

Liv rundt hele stadion

Daglig leder i Liverpool supporterklubb, Tore Hansen, har fulgt Liverpool i lange tider. Også han mener det var noe spesielt med gårsdagen.

– Det var utgangspunktet ikke den mest eksotiske trekningen, men man visste at man møtte et bra lag og at man måtte få fram det beste både på banen og tribunen, og det fungerte veldig bra. Det var overraskende stort trøkk og det var definitivt et ønske om å gjøre noe helt spesielt, sier Hansen.

– Det er lenge siden jeg har sett at det har vært sånt liv rundt hele stadion, og ikke bare på The Kop.

Du har fått med deg mange magiske Anfield-kvelder, hvordan rangerer du denne?

– Den er absolutt på pallen. Det er på høyde med semifinalene mot Chelsea i sin tid, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]