Video:Se, her gjenskaper Grobbelaar sine spagetti-legs

Finalehelten forteller om de berømte bevegelsene fra 1984.

23. apr 2018 kl 21.05 Arve Vassbotten

– Jeg prøvde å psyke ut to spillere som spilte for det italienske landslaget, sier Bruce Grobbelaar.

Ragnhild Lund Ansnes, som for tiden skriver bok om keeperen, har intervjuet helten fra 1984 for oss i Liverpool.no i forbindelse med tirsdagens semifinalen i Champions League.

POPULÆR MANN:
POPULÆR MANN:  James Pearce, Liverpool Echo til venstre og Ian Herbert, Daily Mail intervjuer Bruce.

Da Liverpool tok sin fjerde Europacup-triumf mot Roma i Roma, var Grobbelaar sterkt ansvarlig for at det ble to bom på straffesparkene til hjemmelaget, og bevegelsene hans huskes fortsatt.

– Den ene var venstrevingen Bruno Conti, som kom til straffemerket nærmest dansende. Så jeg satte hendene på knærne og krysset de over hverandre. Han likte ikke det, og like etter skøyt han ballen over. Den andre jeg prøvde å psyke ut var (Francesco) Graziani. Den eneste grunnen til at jeg gjorde det, var at han hadde armen rundt dommeren, og det synes jeg ikke var bra. Så da viste jeg fram mine spagettilegs, sier Bruce.

I videoen øverst i saken kan du se hvordan han gjenskaper spagettibeina nå 34 år seinere, samt høre hva han mener om tirsdagens semifinale.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]