Venter til sommeren med Sturridge-avgjørelse

Spissen har opplevd en frustrerende vinter og vår på utlån hos West Bromwich.

20. apr 2018 kl 23.59 Einar Kvande

Daniel Sturridge har ikke hatt noe vellykket låneopphold i West Bromwich, hvor han nesten ikke har spilt siden han sluttet seg til Midlands-klubben i januar. Det er en hamstringskade som har holdt den tidligere Chelsea- og Manchester City-spilleren på behandlingsbenken. Totalt har Liverpool-angriperen fått bare 82 minutter på banen for The Baggies.

West Bromwich betalte Liverpool 2 millioner pund for å låne Sturridge, og tabelljumboen i Premier League dekker også angriperens lønn i sin helhet. Totalt er derfor pakken verdt 3,8 millioner pund for Liverpool.

– Vi får se. Det er ikke noe jeg har tenkt på ennå, svarte Jürgen Klopp da Liverpool Echo stilte spørsmål rundt spissens fremtid på Anfield.

– Vi trenger ikke å ta slike avgjørelser ennå. Det vil være en preseason foran neste sesong, og han har fortsatt kontrakt med oss, så vi får se, fortsatte Liverpool-manageren.

Innhopp på Old Trafford

Sturridge fikk hamstringskaden under spill mot Chelsea i februar, og var ute i to måneder. Han gjorde comeback for The Baggies som innbytter i seieren over Manchester United på Old Trafford.

– Han var veldig uheldig i sin tredje kamp for West Bromwich. Jeg tror han tok bare en spurt, og så var han ute. Mot Manchester United fikk han bare noen få minutter på banen, noe som nok også var en skuffelse for ham.

– Han er trolig i form igjen nå, men han kan ikke spille mot oss, så vi trenger ikke tenke på dette nå. Dette er noe vi må vurdere foran neste sesong, men det som har skjedd var absolutt ikke noe han forventet, og heller ikke noe vi forventet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]