– Vi ligger fortsatt godt an til en topp fire-plassering

Loris Karius mener det ikke er noen grunn til panikk selv om Liverpool bare klarte å ta ett poeng mot Stoke.

29. apr 2018 kl 09.38 Einar Kvande

Liverpool har fortsatt skjebnen i egne hender når det gjelder en topp fire-plass i Premier League. Mot Stoke fikk de røde ett mål annullert og to ganger ropte de på straffespark bare for dommer Andre Marriner å vende det døve øret til.

– På hjemmebane ønsker vi selvsagt å ta tre poeng. Vi visste det ikke ville bli enkelt mot Stoke, så vi måtte være tålmodige. Kampen gikk aldri vår vei. Slik er det bare. Vi tar med oss det ene poenget, og er fortsatt i en meget god posisjon, konkluderer Loris Karius til Liverpoolfc.com.

– Vi har fortsatt to kamper igjen, så alt er i våre egne hender. Derfor bør vi ikke være så veldig frustrerte. Nå må vi se fremover. Vi har store kamper foran oss, fortsetter målvakten.

– Vi var litt uheldige

Karius erkjenner at prestasjonen mot Stoke var et godt stykke unna prestasjonen Liverpool leverte i den første semifinalen mot Roma, som de røde vant 5-2.

– Det er å vår jobb å være på tå hev, og vi må klare å håndtere neste kamp også etter en stor kamp i midtuken. Vi gjorde en grei kamp, men var litt uheldige, og vi kunne selvsagt ha prestert bedre også. Vi hadde store sjansser i første omgang. Hadde vi scoret på dem, ville det ha vært langt enklere. Men vi klarer ikke å sette sjansene hver gang.

Nå venter Roma på Stadio Olimpico, og Karius tar slett ikke avansement for gitt, selv med en 5-2 ledelse fra første kamp.

– Vi vet dette er langt fra over, og vi vet det blir vanskelig. Men vi vet også at vi har verktøyet som skal til, og kvaliteten til å slå dem. Vi skal gi dem hard kamp på deres hjemmebane. Vi kommer til å være på hugget fra første minutt av. Det må vi være om vi skal nå finalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]