– Vi må ikke miste fokus på ligaen

Jordan Henderson tenker West Bromwich, ikke Roma, bare fire døgn før semifinalen på Anfield.

20. apr 2018 kl 17.50 Einar Kvande

Den første semifinalen i Champions League mot Roma nærmer seg med stormskritt. Men Liverpool har en viktig ligakamp mot West Bromwich før den tid.

– Det er veldig viktig at vi ikke bare kommer blant topp fire, men også så høyt på tabellen som mulig, sier kaptein Henderson til Liverpoolfc.com.

– Det er dette vi bør konsentrere oss om nå, og sørge for at vi kommer så høyt på tabellen som vi kan.

– Det er veldig viktig at vi beholder riktig fokus. Vi må bare fortsette å gjøre det vi har gjort så langt, jobbe enda hardere på treningsfeltet og ta med oss det arbeidet vi gjør inn i kampene. Det handler om å levere gode prestasjoner og få gode resultater. Det er det viktigste.

– Det spiller ingen rolle om det er i Premier League eller Champions League, vi ønsker alltid å vinne. Vi har et par viktige uker foran oss nå.

En uavgjort og ett tap

West Bromwich ligger helt sist i Premier League foran kampen på The Hawthorns i morgen, men The Baggies kommer fra en 1-0 seier over Manchester United på Old Trafford. Henderson husker også godt de to kampene som Liverpool spilte mot WBA på Anfield tidligere denne sesongen. Det ble 0-0 i ligaen og så tap 3-2 i FA-cupens fjerde runde.

– Det blir vanskelig. West Bromwich kjemper for å holde seg i Premier League. De vil gi alt, og vil ha publikum i ryggen.

– De fikk et positivt resultat mot United i forrige kamp, noe som kanskje ingen forventet av dem, så de vil være lystne på å gjenta bedriften og vil kanskje ha litt mer selvtillit også.

– Det blir opp til oss å gjøre det vi har gjort i lang tid nå, nemlig å levere varene. Klarer vi det, er jeg sikker på at vi kan få et godt resultat, avslutter Liverpools kaptein.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]