– Alle husker finalen i 2005

Sadio Mané så på finalen i Istanbul som 13-åring. Nå vil han gjenta suksessen selv.

18. mai 2018 kl 18.43 Johannes Steen

Sadio Mané har denne sesongen kommet i skyggen av angriper-kollega Mohammed Salah, men senegaleseren som har scoret 19 mål på 43 kamper denne sesongen forteller at han er i god form og kan utgjøre en forskjell i finalen.

– Så klart, jeg kan se det. Det er derfor vi alltid jobber hardt på trening for å bli bedre. Jeg prøver å gjøre mitt beste for laget og jeg jobber hardt for å hjelpe, sier han i følge LiverpoolEcho.

En drøm i oppfyllelse

– Det er en drøm i oppfyllelse å spille i fianlen. Det er massivt. Det kommer til å bli en tøff kamp, det vet vi, men vi kan slå hvilket som helst lag i verden.

Selv om Real Madrid, som har vunnet turningen de siste to årene er favoritter, har Mane tro på at laget kan ta trofeet hjem til Anfield.

Vi vil prøve å gjøre vårt beste og hvorfor ikke vinne det?

Mane var 13 år sist klubben vant Champions League, i den legendariske finalen i Istanbul. Mane forteller at han selv så på kampen.

– Så jeg den? Ja, så klart. Alle husker denne finalen på grunn av kampen. De lå under 3-0 og kom tilbake til 3-3. Vi vil prøve å gjøre det samme og vinne kampen.

– Da jeg var ung gutt var min drøm å spille i Champions League. Jeg har sett noen finaler, og det å få sjansen til å spille.. Jeg skal bare nyte det og skaffe det trofeet.

Mane er også fornøyd med at laget klarte å sikre topp fire-plassering og spill i turneringen også neste sesong.

– Vi fortjente topp fire for vi spilte mange gode kampen og vant stort. Det var utrolig viktig.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]