– Det er den sterkeste fotballen jeg noen gang har sett

Jürgen Klopp hyller atmosfæren på fansen har skapt på vei mot finalen, og bestiller en sang til Firmino.

23. mai 2018 kl 13.04 Johannes Steen

På vei mot finalen i Kiev har Liverpool vært gjennom noen minnerike kamper med stor atmosfære på Anfield. Jürgen Klopp er imponert over hvordan klubben med både spillere og supportere har tatt seg gjennom sluttspillet.

– Disse europeiske kveldene, jeg hadde hørt mye om de før jeg kom til Liverpool, men de er spesielle, sier Klopp.

– Jeg tror faktisk at den første omgangen i City-kampen og kanskje de første 50-60 minuttene av Roma-kampen var den sterkeste fotballen jeg noen gang har vært med på. Det var utrolig. Jeg finner ikke de riktige ordene for det, men det var en fantastisk opplevelse, sier Klopp til Liverpoolfc.com

– Som en enhet, sammen med våre supportere, er vi ustoppelige. Hele stadionet var ustoppelig.

Bestiller Firmino-sang til finalen

Den nye sangen Allez, Allez, Allez har blitt en slager på The Kop denne sesongen, og runger stadig utover stadion. Den har på mange måter blitt et symbol på Liverpools fantastiske reise denne sesongen.

– Er Allez Allez Allez ny? Jeg trodde det var en gammel sang.. Men det er fordi jeg har hørt den så ofte i år. Det er veldig kult. Det er en virkelig, virkelig kul sang.

– Alle er så kreative; utrolig! Mo Salah-sangen er helt klart en fantastisk en. Har vi en for Bobby Firmino? Ja? Og en for Sadio? To? Hvem enn som gjør det, så bestiller jeg en sang for Bobby!

– For å være 100 prosent ærlig, alle som kjenner meg vet at jeg ikke leser den engelske pressen, men jeg ser på videoene av supportere fordi jeg selv aldri har vært med på noe sånt i livet mitt. Var jeg ikke manager eller profesjonell spiller, ville jeg ha vært i midten av det der. 100%.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]