– Det kan bli den tøffeste finalen vi har spilt

Zinedine Zidane har ingen planer om å undervurdere Liverpool på lørdag.

21. mai 2018 kl 23.57 Arild Skjæveland

På lørdag møtes Liverpool og Real Madrid i Champions League-finalen i Kiev. Zinedine Zidane sier til realmadrid.com at han forventer en tøff kamp – kanskje tøffest av de tre finalene han har ledet laget i. De to siste årene har det blitt triumfer mot Atletico Madrid og Juventus.

– Det kan bli den tøffeste finalen vi har spilt. Vi kommer ikke til å tenke at Liverpool er svakere enn de andre lagene, for det er de ikke, sier Zidane.

– De har vunnet retten til å være i finalen takket være spillet sitt. De har spilt bra, og har slått ut topplag. Det er en stund siden de kom til sin forrige finale, men det er en klubb med en stor historie, som vet hvordan de skal spille i disse kampene, sier den tidligere midtbaneeleganten videre.

Vil ikke undervurdere

Det ville vært mer oppsiktsvekkende om «Zizou» hadde sagt noe annet – men han slår fast at laget hans ikke kommer til å undervurdere rødtrøyene.

– Vi må være på vårt beste i alle faser av spillet – ikke bare fysisk. De er et engelsk lag, så de vil aldri gi opp. Men de lener seg ikke bare på fysikk. De er også gode teknisk, med mye fart og store spillere.

– De er et lag som har alt, men dersom vi skal fokusere på én ting så er deres største styrke de tre angriperne. De er tre spillere som er forskjellige, men som har spilt veldig bra sammen denne sesongen og scoret mange mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]