Drar til Marbella for ro og fred

Jürgen Klopp forklarer hvorfor Marbella er det optimale stedet å forberede seg til finalen.

16. mai 2018 kl 22.57 Johannes Steen

Onsdag morgen ankom Liverpools tropp Marbella for en en tredagers treningsleir. Samme sted valgte Liverpools stab i forberedelsene før etter den første åttendedelsfinalen i Champions League mot Porto. Forberedelsene må ha vært optimale den gang, for Klopps menn vant da 4-1 mot West Ham i påfølgende kamp.

– Det handler om å være sammen, uten noen andre og uten å tenke på noe annet. Og å få litt hvile, forklarer Klopp om valget av sted for forberedelsene til Champions League-finalen.

– Vi har noen ting å gjøre. Vi har tid til å forberede oss til kampen, noe vi ønsker. Vi har tid til å lade batteriene, og det skal vi gjøre.

Vil lukke døren for omverdenen

Til tross for å være på den spanske solkysten er det i følge Klopp ikke været som er avgjørende for valget av destinasjon.

– Vi er ikke her på grunn av været, for det er fint i England også. Det er mange ting. For mange mennesker vil ha for mange ting av oss for øyeblikket. Her kan vi lukke døren når vi er på hotellet eller på trening, og det er grunnen til at vi er her.

– Etter én liten trening, som hovedsakelig var restitusjon, vet jeg allerede at det var den riktige avgjørelsen igjen å dra hit, slår Klopp fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]