– Fekir ønsker seg til Liverpool

De røde ønsker å gjennomføre overgangen før VM, men Lyon vil vente til etter.

30. mai 2018 kl 23.58 Marius Rabben

Ifølge Mirror har det ikke gått så langt at Liverpool allerede har lagt inn bud på Nabil Fekir, noe fransk presse meldte onsdag kveld, men det er ingen tvil om at 24-åringen er ønsket på Anfield.

Med sportsdirektør Michael Edwards i spissen ønsker klubben å få gjennom en avtale med Lyon og Fekir i løpet av de ti neste dagene, skriver David Maddock.

Snakket med presidenten

Selv virker den franske landslagsspilleren lysten på en rød overgang. Tabloidavisa hevder at Fekir har møtt Lyons klubbpresident, Jean-Michel Aulas, og gjort det klart at han ønsker seg til Liverpool. Og han ønsker å få avklaring om fremtiden før VM-starten.

Lyon-presidenten kommer ikke til å stå i veien for en overgang, men insisterer på at franskmennene ikke har hastverk med forhandlingene. Aulas tror nemlig VM kan heve verdien til Fekir. Det vil imidlertid ikke stoppe Liverpools forsøk på å overbevise Ligue 1-klubben i løpet av de neste dagene.

Fekir og Frankrike har sin første VM-kamp i Russland mot Australia 16. juni, før Peru er motstander 21. juni. Siste gruppespillkamp er mot Danmark 26. juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]