Tror på overgang innen ukeslutt

Ifølge Sky Italia føler Juventus seg trygge på at Emre Can blir klar denne uka.

30. mai 2018 kl 17.23 Marius Rabben

Liverpool har hele tiden holdt døra åpen for at 24-åringen kan forlenge kontrakten, men med kjøpet av Fabinho tyder stadig mer på at innhoppet i Champions League-finalen ble Cans siste opptreden for de røde.

For snaut to uker siden var Juventus-direktøren svært optimistisk angående en mulig Can-annonsering etter finalen. Nå melder kildene til Sky Italia at Juventus tror overgangen blir klar i løpet av inneværende uke, opplyser Sky Sports.

Avtalt i januar

På utløpende avtale skal Can ifølge Sky ha blitt enig med den italienske mesteren i en såkalt forhåndskontrakt allerede under januarvinduet.

Midtbanespilleren, som var ute med en ryggskade fra midten av mars til comebacket i 2. omgang mot Real Madrid forrige helg, er ikke med i Tysklands bruttotropp til VM, og kan følgelig få en fullstendig oppkjøring med Torino-klubben om overgangen fullføres.

Ettersom kontrakten med Liverpool nå løper ut, kan tyskeren, som kostet 10 millioner pund fra Bayer Leverkusen for fire år siden, forlate klubben gratis.

Can har 167 opptredener (145 fra start) for de røde, deriblant 115 i Premier League og 12 i Champions League. Totalt står han med 14 nettkjenninger, hvorav ti i ligaen, tre i Champions League og én i Europaligaen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]