– Jeg bare skjøt, og etter det var det bare ubeskrivelig

Dominic Solanke har ikke landet ennå, etter sitt første mål for Liverpool FC.

14. mai 2018 kl 13.06 Einar Kvande

Dominic Solanke har slitt med å få hull på byllen i Liverpool hele sesongen, og den manglende uttellingen foran mål har tilsynelatende plaget 20-åringen en god stund.

Nå innrømmer han at han egentlig husker fint lite av det som skjedde etter at han hadde scoret sitt første Liverpool-mål åtte minutter ut i annen omgang av 4-0 seieren over Brighton.

Solanke mottok en pasning fra Mohamed Salah på høyresiden i straffefeltet, og skjøt sporentreks i undersiden av tverrliggeren og inn.

– Jeg så at Mo fikk ballen, og passerte sin oppasser slik han alltid gjør. Jeg gikk på et løp motsatt vei, og han slo en flott pasning. Jeg skjøt bare, og etter det var alt bare ubeskrivelig, forklarer Solanke til Liverpoolfc.com.

– Det var spesielt å gjøre mitt første mål for Liverpool her på Anfield, foran alle våre fans. Vi visste vi ville spille viktige kamper mot slutten av sesongen, og vi visste vi måtte få et godt resultat, så dette er noe alle er veldig glade for.

– Det er vanskelig når du ikke scorer mål

Solanke har vært involvert i 27 kamper for Liverpool i sin debutsesong for klubben.

– Det er alltid vanskelig når du ikke scorer mål. Du får noen sjanser her og der, men ballen spretter liksom ikke din vei. Du må bare holde hodet hevet, og stå på videre. Det betalte seg til slutt.

– Det var fantastisk. Manageren har hatt stor tro på meg. Jeg er veldig takknemlig for det, og for at han lot meg spille denne kampen. Jeg klarte å score for laget mitt. Jeg er veldig glad for å spille på dette laget, avslutter den tidligere Chelsea-angriperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]