Karius: – Jeg sviktet

Loris Karius ber om unnskyldning etter tabbene som kostet Liverpool så dyrt i finalen.

27. mai 2018 kl 00.44 Arve Vassbotten

Loris Karius hadde et mareritt av en finale i Kiev, der to keepertabber ødela mot Real Madrid.

Noen minutter etter pause kastet han ballen i beina til Benzema i en situasjon der han burde hatt full kontroll ved et utkast. Ballen rullet i mål på det som må være en av de mest absurde mål som er scoret i en Champions League-finale.

Karius var tydelig lettet da Mané satte inn utligningen like etter, men så gjorde han en ny tabbe på skudd fra Gareth Bale fra langt hold. En knust Karius gikk bort og ba om unnskyldning til fansen etter kampen.

– Jeg føler ingen ting akkurat nå. Mine feil kostet laget i denne kampen. Jeg er lei meg på vegne av alle, på laget og hele klubben at feilene kostet så dyrt, sa han til talkSPORT.

TÅREVÅT SLUTT:
TÅREVÅT SLUTT:  Loris Karius var tydelig fortvilet etter kampen.

– Vanskelig nå

– Hvis jeg kan gå tilbake i tid, ville jeg gjort det. Jeg synes synd på laget mitt. Jeg vet jeg sviktet dem i dag. Det er veldig vanskelig akkurat nå, men slik er livet som keeper. Man må løfte hodet igjen, sa han.

– Disse målene kostet oss tittelen i grunn, la han til.

Feilberegnet

Han fikk også spørsmål om hvordan stemningen var i garderoben etterpå.

– Det er ikke så mye jeg hadde å si. Alle prøvde å oppmuntre meg selvsagt, men det var bare stillhet siden alle var veldig skuffet.

Karius kommenterte også Bales langskudd som gikk gjennom hendene hans.

– Ballen beveget seg mye. Jeg prøvde å redde den, men kanskje jeg skulle gjort det sikrere og bare fått den ut av spill istedenfor å prøve å redde den. Jeg feilberegnet og den gikk inn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]