– Jeg mener vi har det beste laget, men vi må vise det

Cristiano Ronaldo mener Liverpool minner han om Real Madrid for noen år tilbake.

22. mai 2018 kl 17.46 Arild Skjæveland

Liverpool hadde sin mediadag på mandag. I dag har Real Madrid hatt det samme. En av dem som ble intervjuet var lagets store stjerne, Cristiano Ronaldo.

– Liverpool minner meg om Real Madrid-laget for noen år tilbake, med tre hurtige angripere på topp. Finaler er alltid spesielle, og det betyr ikke noe hvilket lag du møter. Jeg tror ikke det kommer til å bli lett, og de fortjener å være her, sa den tidligere Manchester United-spilleren ifølge Marca.

Helt spilleklar

Portugiseren pådro seg en skade i kampen mot Barcelona på Camp Nou, og det var noen spekulasjoner om at ankelskaden kunne sette finalen i fare. Det er det ikke noen fare for lenger. Han spilte mot Villarreal i helgen.

– Jeg ønsker å føle meg bra på lørdag. Forhåpentligvis kan jeg spille bra og score mål, men det viktigste er at laget vinner. Det betyr ikke noe hvem som scorer. Vi ønsker å skrive historie.

Han mener Real Madrid fortjener favorittstempelet før kampen.

– Jeg mener Real Madrid har det beste laget, men vi må vise det i denne kampen.

– For å vinne dette troféet må du slå de beste i verden. Alt kan skje i Champions League. Du må alltid være motivert og fokusert. Du kan ikke slappe av, og klubben vårt har en unik historie her, fra Gento til Di Stefano. Det er en spesiell motivasjon for meg, sier Ronaldo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]