Klopp deppet i går - sang og danset kl 6 i dag

Depper over gårsdagen? Klopp kan kanskje få deg i bedre humør.

27. mai 2018 kl 14.46 Arve Vassbotten

På pressekonferansen etter kampen lørdag var Jürgen Klopp tydelig langt nede etter å ha tapt finalen for Real Madrid.

– Jeg har det ikke bra. Jeg har det det omvendte av fint. Jeg prøver å være profesjonell men det er vanskelig nok. Men som jeg har sagt noen ganger nå. Jeg er ikke viktig. Jeg blir 51 år neste måned, jeg har tapt kamper i livet mitt tidligere, jeg har vunnet kamper. Jeg vet hvordan jeg skal takle det, men man kan ikke unngå følelsen man har på kvelden etter kampen. Vi har en veldig, veldig dårlig følelse, og reisen hjem vil ikke bli den beste vi har hatt i livet. Men vi må akseptere det nå, sa Klopp på pressekonferansen.

– Vi ville ha alt, men fikk ingen ting.

Etter en natts søvn var sjefen tydeligvis tilbake til sitt gamle jeg, og i knallhumør da han møtte Liverpool-fans klokka 6 i dag tidlig. Da ble Klopp med å synge:

«We saw the European Cup

Madrid had all the fucking luck

We swear we keep on being cool

We'll bring it back to Liverpool»

Ifølge våre våkne Facebook-følgere, skal mannen Klopp holder rundt være sangeren Campino fra det tyske bandet «Die Toten Hosen».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]