– Nå er Fekir og Alisson hovedmålene

Liverpool har sikret seg to spillere denne sommeren, men er ikke ferdige på overgangsmarkedet.

29. mai 2018 kl 08.23 Arild Skjæveland

Mandag kveld kom nyheten om at Liverpool hadde sikret seg den brasilianske midtbanespilleren Fabinho fra Monaco, i en overgang som kan koste opp mot 43,6 millioner pund.

Denne gang kom det omtrent som lyn fra klar himmel, uten ukesvis med spekulasjoner og skriverier i forkant. Én time etter rapportene begynte å komme fra Frankrike var overgangen bekreftet.

Velinformerte Paul Joyce i The Times rapporterer at Liverpool kommer til å miste Emre Can til Juventus. Fabinho ble da siktet ut som erstatter for tyskeren, etter at Napolis midtbanespiller Jorginho, som har vært linket i månedsvis, ser ut til å havne hos Manchester City.

Liverpool ser på Naby Keita, som også kommer 1. juli, som en offensiv midtbanespiller. Fabinho blir et alternativ dypere i banen, hvor LFC kun har hatt Jordan Henderson som alternativ de siste månedene.

Fekir og Alisson neste?

To det har vært mye skriverier om, er Lyons kaptein Nabil Fekir, og Romas målvakt Alisson. Joyce rapporterer at de to nå er hovedmålene for Liverpool, som ønsker å få unnagjort det meste av sommerhandelen før fotball-VM i Russland.

Fekir vil trolig koste ca 60 millioner pund, mens prisen på Alisson trolig blir enda høyere, dersom Liverpool skulle få til en avtale. Den italienske hovedstadsklubben har flere ganger vært ute og sagt at de ikke har planer om å selge brasilianeren denne sommeren.

Liverpool har vært linket til den 25 år gamle målvakten i lang tid, og etter finalen Loris Karius sto har keepersituasjonen fått enda mer oppmerksomhet, skriver The Times-journalisten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]