– Vi kan kopiere det vi gjorde i fjor

Seier i siste ligakamp, og Champions League-billetten er i boks for Liverpool.

7. mai 2018 kl 11.20 Einar Kvande

Dejan Lovren føler seg trygg på at Liverpool skal klare å sikre seg billett til Champions League neste sesong ved å slå Brighton & Hove Albion i siste ligarunde.

1-0 tapet for Chelsea på Stamford Bridge i går legger kraftig press på Liverpool-spillerne foran søndagens kamp mot Chris Hughtons mannskap. Liverpool sto imidlertid overfor samme scenario foran liga-avslutningen mot Middlsbrough for ett år siden. Den testen bestod de røde med glans, og vant enkelt 3-0.

– Det var en lignende situasjon. Vi vet hva vi kan forvente, uttaler Dejan Lovren til Liverpoolfc.com.

– Det blir definitivt tøft. Brighton viste i sin forrige kamp mot Manchester United at de kan slå storlagene. Men jeg har tro på at vi skal vinne kampen, fortsetter kroaten.

– Chelsea forsvarte seg dypt

Midtstopperen vil ikke høre snakk om unnskyldninger etter 1-0 tapet for Chelsea, selv om Liverpool-spillerne virket slitne etter kraftanstrengelsen mot Roma i semifinalen i Champions League.

– Skal jeg være ærlig, så syntes jeg vi spilte en ganske god kamp. Vi spilte fotball på den måten vi ønsket, og slik vi forventet.

– Chelsea forsvarte seg dypt, så det ble ganske vanskelig for oss. Vi hadde et par sjanser som vi ikke scoret på. De hadde en heading, og den gikk i mål. Vanligvis hadde innsatsen vår holdt til ett poeng, men dessverre tok vi ikke vare på sjansene slik vi normalt gjør.

– Vi har fortsatt skjebnen i våre egne hender. Neste kamp blir definitivt en tøff kamp, men jeg har tro på at vi skal håndtere forventningene og vinne den, avslutter Lovren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]