Real Madrids Toni Kroos:– Vi vil møte 11 dyr

Toni Kroos har følt på å møte «gegenpressing» før, og tar ikke enkelt på oppgaven når han skal møte Liverpool

23. mai 2018 kl 11.34 Johannes Steen

Real Madrids tyske midtbaneelegant Toni Kroos kjenner godt til Jürgen klopps spillestil fra dagene sine i Bundesliga. 28-åringen tror det blir tøft å møte Liverpools intense spillestil.

– Vi vil møte 11 dyr, alle virkelig klare for det. Vi vil være bedre med ballen, men de kommer til å sette oss under press i 90 minutter, og vil være på 100 prosent om ikke mer, sier han ifølge TheTimes

Den tidligere Bayern-spilleren har følt på hvordan gegenpresset kan skaffe resultater tidligere. I både 2011 og 2012 klarte Klopps Dortmund å dytte Bayern München ned fra tronen i Tyskland.

Tror Real kan stoppe aggressive Liverpool

Også i Liverpool har Klopp klart å ta klubben til et nytt nivå med sin filosofi, men Kroos tror at Real Madrid er laget som kan sette en stopper for rødtrøyenes fantastiske sesong i Champions League.

– Vi forventer et aggressivt Liverpool med en svært rask angrepsrekke, men vi kan stoppe dem. Det vil bli tøft. I Bayern München hadde vi alltid problemer med Dortmund. Alltid.

– Det er det jeg forventer på lørdag også. Lagene hans er alltid aggressive, de presser deg masse - i 90 minutter vil de være høyt motiverte.

Det er tydelig at Real-spillerne ikke tar lett på kampen til tross for favorittstempelet. Også lagets store stjerne Cristiano Ronaldo har uttalt seg om Liverpools styrker.

– Liverpool minner meg om Real Madrid-laget for noen år tilbake, med tre hurtige angripere på topp. Finaler er alltid spesielle, og det betyr ikke noe hvilket lag du møter. Jeg tror ikke det kommer til å bli lett, og de fortjener å være her, sa den tidligere Manchester United-spilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]