VÆRT UTE EN VINTERNATT:  Toni Kroos har erfaring med å få det tøft mot Jürgen Klopp.

Real Madrids Toni Kroos:– Vi vil møte 11 dyr

Toni Kroos har følt på å møte «gegenpressing» før, og tar ikke enkelt på oppgaven når han skal møte Liverpool

Real Madrids tyske midtbaneelegant Toni Kroos kjenner godt til Jürgen klopps spillestil fra dagene sine i Bundesliga. 28-åringen tror det blir tøft å møte Liverpools intense spillestil.

– Vi vil møte 11 dyr, alle virkelig klare for det. Vi vil være bedre med ballen, men de kommer til å sette oss under press i 90 minutter, og vil være på 100 prosent om ikke mer, sier han ifølge TheTimes

Den tidligere Bayern-spilleren har følt på hvordan gegenpresset kan skaffe resultater tidligere. I både 2011 og 2012 klarte Klopps Dortmund å dytte Bayern München ned fra tronen i Tyskland.

Tror Real kan stoppe aggressive Liverpool

Også i Liverpool har Klopp klart å ta klubben til et nytt nivå med sin filosofi, men Kroos tror at Real Madrid er laget som kan sette en stopper for rødtrøyenes fantastiske sesong i Champions League.

– Vi forventer et aggressivt Liverpool med en svært rask angrepsrekke, men vi kan stoppe dem. Det vil bli tøft. I Bayern München hadde vi alltid problemer med Dortmund. Alltid.

– Det er det jeg forventer på lørdag også. Lagene hans er alltid aggressive, de presser deg masse - i 90 minutter vil de være høyt motiverte.

Det er tydelig at Real-spillerne ikke tar lett på kampen til tross for favorittstempelet. Også lagets store stjerne Cristiano Ronaldo har uttalt seg om Liverpools styrker.

– Liverpool minner meg om Real Madrid-laget for noen år tilbake, med tre hurtige angripere på topp. Finaler er alltid spesielle, og det betyr ikke noe hvilket lag du møter. Jeg tror ikke det kommer til å bli lett, og de fortjener å være her, sa den tidligere Manchester United-spilleren.