Salah vil slite med å rekke VM-starten

Ifølge Liverpools fysioterapeut er vanlig behandlingstid tre til fire uker.

29. mai 2018 kl 15.22 Arild Skjæveland

Daily Mail rapporterer at Mohamed Salah vil dra til Spania på søndag for å få behandling for skulderskaden sin. Det blir sammen med Liverpools støtteapparat og Egypts landslagslege.

Spilleren selv har tro på at han vil rekke VM.

En som har snakket, er Liverpools fysioterapeut Ruben Pons. Han har gitt et intervju til den spanske sportsavisen Marca.

– Vi visste at det var noe alvorlig så snart Salah gikk i bakken, for han klager aldri. Vi fryktet det verste, sier Pons.

– Vi var på stadion frem til pause. Jeg var knust, men prøvde å spre trygghet. Jeg sa at det ikke var noe vi kunne gjøre, men at han ikke måtte bekymre seg så mye. Det var tid for å se etter løsninger og ikke anger, for ting fungerte ikke.

Tre til fire-uker

Pons og Salah var tilbake på Olympiastadion etter kampen.

– Vi fulgte kampen, og fulgte med på sosiale media. Sikkerhetsfolkene fortalte oss om resultatet. Madrid hadde scoret, vi hadde utlignet. Men da vi var tilbake, var kampen over. Hele laget hadde byttet og var klare for bussturen. Vi måtte hjelpe ham med å skifte for han kunne ikke gjøre det alene, og dro til flyplassen.

Liverpools fysioterapeut sier at vanlig behandlingstid er tre til fire uker. Egypt spiller første kamp i VM 15. juni.

– Så snart vi visste hva skaden var begynte vi å planlegge behandlingen. Han er lei seg over hva som har skjedd, men er fullt fokusert på rehabiliteringen, og finne ut når han kan være klare. Det vil ta fra tre til fire uker, men vi skal prøve å få det til å skje raskere. Det er det store målet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]