Brewsters fremtid er fortsatt uklar

Rhian Brewster er ønsket i Bundesliga.

3. jun 2018 kl 11.20 Arild Skjæveland

Etter planen skulle Liverpool og Borussia Mönchengladbach møtes på Anfield 7. august, i det som ville vært den siste sesongoppkjøringskampen før 2018/19-sesongen.

Denne kampen avlyste Liverpool for to uker siden, på grunn av den tyske klubbens jakt på stjerneskuddet Rhian Brewster.

Fortsatt uklar fremtid

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo er det fortsatt uklart hva som skjer med Brewster. Hadde han ikke pådratt seg en ankelskade i vår, hadde han trolig fått flere sjanser. Klubben har store planer for angriperen, og planen var at han skulle forfremmes til førstelagsstallen i sommer.

– Vi må fortsatt vente og se hva som skjer med Brewster. Mönchengladbach har gitt seg etter at Liverpool beskyldte dem for å ha tatt kontakt med spilleren uten tillatelse. Klopp ønsker å forfremme Brewster og gi han sjanser i pre-season, sier Pearce til podcasten FOARaw.

Flere engelske unggutter til Bundesliga

Rhian Brewster er født og oppvokst i London. Han kom til Liverpool fra Chelsea i 2015. 18-åringen har blitt linket til både RB Leipzig og Borussia Mönchengladbach.

Flere engelske talenter har den siste tiden endt opp i Bundesliga. Jadon Sancho spiller for Borussia Dortmund. Ademola Lookman spilte forrige sesong for RB Leipzig, og Keanan Bennetts går fra Tottenham til Borussia Mönchengladbach 1. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]