Dette er Liverpools nye bortedrakt

Keeperdrakten er grønn.

DRAKTEN:  Alex Oxlade-Chamberlain poserer i den nye bortedrakten. Foto: KopShop.

Se bilder i bildekarusellen øverst!

«Drakten er en del av Liverpools kampanje «This Means More», som bringer til live hva det innebærer å være rød – der fotball er en livsstil, stadion er hjemmet og drakten er identiteten», skriver Liverpool i en pressemelding i anledning draktlanseringen. 

Forrige gang Liverpool kledde seg i lilla, var i 2012/13-sesongen. Da var lilla én av tre farger i tredjedrakten. 

Som de andre draktene, er 96-emblemet inngravert i nakken for å minnes Hillsborough-ofrene. 

– Som spiller er det viktigste hvordan drakten føles. Den gir oss selvtillit til å spille på vårt beste på fremmed gress. Vi har de beste bortesupporterne i fotball, og jeg gleder meg til å løpe ut på banen foran dem i disse fargene, sier Virgil van Dijk. 

PS: Som medlem av supporterklubben får du drakten til redusert pris. Flere detaljer finner du på KopShop.