Lemar klar for ny klubb – hevder Liverpool avstod

Den franske landslagsspilleren var lenge koblet til Liverpool.

13. jun 2018 kl 09.33 Arve Corneliussen

Atlético Madrid bekreftet tirsdag kveld på sine nettsider at de har kommet til en enighet med Monaco om en overgangssum for Thomas Lemar.

Dermed er det bare detaljer som gjenstår før Lemar er klar for den spanske storklubben.

Oppdatert: Den franske storavisen L'Équipe melder onsdag formiddag, ifølge Liverpool Echo, at Liverpool snuste på Lemar også denne sommeren, men at klubben valgte å ikke legge inn et formelt bud på den offensive midtbanespilleren.

Da Coutinho streiket mot slutten av forrige sommervindu, ble Lemar lansert som den heteste kandidaten til å erstatte brasilianeren. På Deadline Day ble det spekulert på om Liverpool hadde bydd på den anvendelige midtbanespilleren, men ingen avtale gikk igjennom.

Da Coutinho forlot Anfield i januar, satte det på ny fyr på spekulasjonene rundt Lemar, men ifølge journalistene som fulgte Liverpool tettest hadde interessen fra Anfield kjølnet i løpet av vintermånedene.

Dermed blir ikke Lemar spilleren Jürgen Klopp henter som et alternativ etter Nabil Fekir-overgangen strandet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]