The Times:– Disse drar trolig i sommer

Mignolet kan ha spilt sin siste Liverpool-kamp, mens Ings har interesse fra Crystal Palace.

18. jun 2018 kl 19.48 Marius Rabben

Ifølge Paul Joyce i The Times er det sannsynlig at Simon Mignolet, Danny Ings og unggutten Ryan Kent (trolig utlån) er blant spillerne som går ut portene på Melwood i sommervinduet.

For to år siden skrev Mignolet under på en ny langtidsavtale, frem til 2021, men etter å ha mistet plassen til fordel for Loris Karius vurderer belgieren mulighetene.

Keeperfokus på overgangsmarkedet

Selv om det ventelig ikke vil skje noe før han er ferdig med VM, påpeker Joyce at en Mignolet-exit naturlig nok vil øke fokuset på å hente en ny målvakt i sommer.

«Jürgen Klopp har tidligere vist at han er forberedt på å ikke signere noen istedenfor en som er feil», skriver Joyce, og fortsetter: «Alisson, førstevalget, virker å foretrekke en overgang til Real Madrid fra Roma, mens Atlético Madrids Jan Oblak har en utkjøpsklausul på 88 millioner pund.»

I motsatt lagdel har Danny Ings to år igjen av kontrakten, men uten å være førstevalg har mannen som fyller 26 neste måned alternativer. Crystal Palace har fulgt spissen gjennom det siste året, og kan være en mulighet.

Nytt utlån?

Joyce trekker også frem Ryan Kent, uten å nevne salg eller lån.

Men ettersom 21-åringen skrev under på en langtidskontrakt – til 2022 – før han ble lånt ut til SC Freiburg i august i fjor, vil det trolig dreie seg om en ny utlånsavtale.

Den dribleglade kantspilleren har vært lånt ut til fire klubber siden 2015, og ventes å få muligheter under sommerens oppkjøring før en avgjørelse.

I tillegg er Daniel Sturridge på salgslista med en prislapp på 15 millioner pund.

Emre Can er allerede frigitt og bare er en bekreftelse fra å være Juventus-klar, mens Jon Flanagan er blitt frigitt til tross for å ha ett år igjen av kontrakten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]