Ny klubb for Williams

Den frigitte midtbanespilleren fortsetter i League One neste sesong.

14. jun 2018 kl 15.39 Marius Rabben

Rochdale AFC bekrefter at de har sikret seg 22-årige Jordan Williams på permanent basis.

Midtbanespilleren fikk debuten for Liverpools førstelag allerede som 18-åring i ligacupen høsten 2014, i en kamp hvor han scoret på sitt forsøk i straffekonkurransen som endte 14–13 (!) til de røde, men store skadeproblemer har bidratt til at det kun ble med den ene kampen.

Williams, som kom til Liverpool på U14-nivå, har vært på flere utlån de siste årene, og ble lånt ut et halvt år til nettopp Rochdale i fjor sommer. Der ble oppholdet forkortet grunnet en kneskade i oktober.

Kontrakten med Liverpool strakk seg ut 2017/18-sesongen, og Williams var blant spillerne som ble bekreftet frigitt i forrige måned.

Interesse fra flere klubber

Nå opplyser Rochdale at 22-åringen har skrevet under på en toårig avtale.

– Jeg føler at jeg har noe ugjort her. Jeg hadde interesse fra andre steder, men så fort Keith Hill (manageren, journ. anm.) ringte meg, var det ingen andre klubber jeg ville til, sier Williams til Rochdale sin nettside.

– Dette er briljant for meg. Jeg kjenner sjefen godt og vet at han har ønsket meg siden han fant ut at det var mulighet for at jeg kunne returnere hit. Jeg er over skaden og klar for å sparke fra meg nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]