Gerrard tror Ejaria vil blomstre

Med tålmodighet fra fansen kommer Ejaria til å ta det neste steget, mener Steven Gerrard.

15. jun 2018 kl 11.51 Marius Rabben

Den engelske 20-åringen forlenget kontrakten med Liverpool før han ble sendt på utlån til Rangers i forrige uke.

Nå forbereder Ovie Ejaria seg til å bli en del av laget til Steven Gerrard på treningsleir om noen få dager. Rangers-manageren har tro på at midtbanespilleren blir en nøkkelspiller for Glasgow-klubben, men ber om tålmodighet fra supporterne.

Til Skottland uten familien

– Med Ovie tror jeg det er viktig at fansen gir ham litt tid til å venne seg til omgivelsene her oppe, sier Gerrard til Rangers' nettside.

– Han kommer opp hit alene, uten familien sin. Han slutter seg til oss i Spania, og vi skal jobbe med ham på riktig måte.

Ejaria, som kom til Liverpool fra Arsenal for fire år siden, har imponert for ungdomslagene og ble lånt ut til Sunderland i januar.

PÅ UTLÅN I CHAMPIONSHIP:
PÅ UTLÅN I CHAMPIONSHIP:  Ejaria gjorde seg på ingen måte bort på nest øverste nivå i England, men spilte for et lag som havnet på sisteplass.

Der noterte han seg for ett mål på elleve kamper – for en klubb i krise som endte med nedrykk for andre år på rad.

– Føler at han er klar

Gerrard føler seg sikker på at Rangers-fansen vil trives med Ejaria på laget.

– Når det gjelder talent, det å være en som kan få supporterne til å sitte på kanten av setet, det å være en som har tonnevis med egenskaper som venter på å bli sett, så føler vi at han er klar for å slå igjennom, sier manageren.

– Men det må skje på riktig tidspunkt for ham. Han er en som jeg er trygg på at vil glede fansen her, og jeg vet hva fansen her ønsker, de vil ha spillere som er spennende å se på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]