– Gerrard vil hente Ejaria

Liverpool-talentet nærmer seg et utlån til Rangers, ifølge skotsk avis.

4. jun 2018 kl 10.04 Marius Rabben

En låneavtale for den 20 år gamle midtbanespilleren kan bli klar allerede denne uka, skriver Daily Record.

Ovie Ejaria tilbrakte siste halvdel av forrige sesong på lån hos Sunderland, hvor han spilte i 11 av 17 kamper og scoret ett mål. Nå ønsker den ferske Rangers-manageren Steven Gerrard å gjøre ham til sin fjerde signering.

Et eventuelt opphold i Glasgow vil gi Ejaria, som trakk seg fra sommerens Toulon-turnering med England U21 grunnet en skade, en helt annen type kamperfaring enn i Sunderland, som rykket ned for andre år på rad med sisteplass i Championship.

Solanke kan slå følge

UTLÅN?
UTLÅN?  Steven Gerrard hevdes å ville hente Solanke til Rangers på lån.

Til sammenlikning havnet Rangers på 3. plass sist sesong, tolv poeng bak Brendan Rodgers’ overlegne Celtic.

Gerrard skal også være lysten på å hente Dominic Solanke på lån fra Liverpool, ifølge Daily Record. Avisa legger riktignok til at Jürgen Klopp trolig vil foretrekke en Premier League-klubb dersom det blir et utlån for 20-åringen som hamret inn sitt første A-lagsmål i ligaavslutningen mot Brighton.

Solanke og Ejaria står med henholdsvis 27 og 8 opptredener for Liverpools førstelag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]