Grüjic nummer åtte fra LFC med i VM

Marko Grüjic greide å komme med blant de 23 fra Serbia som skal til VM i Russland.

1. jun 2018 kl 19.04 Torbjørn Flatin

Kanskje litt overraskende ble Marko Grüjic den 8. og siste spilleren fra Liverpool som er med i sluttspillet i VM 2018.

Uten en eneste start i Premier League og Champions League for Liverpool under første halvdel av sesongen, hadde den 22-årige serberen et brukbart låneopphold hos Cardiff. Han var noe ut og inn av laget som rykket direkte opp fra Championship og til Premier League.


Møter Firmino og Brasil

Serbia skal spille i gruppe E i Russland, hvor Brasil er stor favoritt og en forventer at serberne må kjempe med Sveits om å gå videre som toer. Det siste laget i gruppa er Costa Rica.

Marko Grüjic vil dermed møte klubbkamerat Roberto Firmino, og tidligere lagkamerat Philippe Coutinho.


Åtte fra LFC

Liverpool er ikke blant klubbene som har med flest spillere i sommerens VM, men Grüjic blir likevel den 8. representanten fra Anfield.

Unge Trent Alexander-Arnold ble med rutinerte Jordan Henderson i troppen til engelskmennene i 12. time, og er slik sett tross alt England «vårt» lag fra midten av juni til midten av juli.

Firmino er med Brasil, Sadio Mané er en av profilene hos Senegal, mens Egypt holder pusten og håper at Mohamed Salah blir spilleklar av sin skulderskade.

Dejan Lovren er trolig i startoppstillingen til Kroatia, mens Simon Mignolet er ventet benkesliter for Courtois hos Belgia.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]