Har ingen planer om å hente hjem den bortkomne sønnen

Sean Dyche planlegger å styrke Burnley-angrepet, men ikke med Danny Ings.

28. jun 2018 kl 12.23 Einar Kvande

Flere medier har de siste dagene rapportert at Burnley vurderer å hente Danny Ings hjem til Turf Moor. Det medfører ikke riktighet, ifølge Lancashire Telegraph.

Ings har bestemt seg for å forlate Liverpool i sommer, i jakt på fast førstelagsspill. Lancashire Telegraph forstår det slik at Burnley ikke er interessert i å hente 25-åringen tilbake til klubben han kom til Liverpool fra. Isteden har manager Sean Dyche en annen tidligere Burnley-angriper i kikkerten, nemlig Jay Rodriguez hos West Bromwich.

The Clarets har allerede lagt inn et dobbelbud på 25 millioner pund for WBA-duoen Rodriguez og Craig Dawson, men dette ble avslått av Midlands-klubben, og klubbene er ikke noe nærmere en enighet, melder Lancashire Telegraph.

25 kamper

Ings gjorde 43 mål på 130 kamper for Burnley før han flyttet til Liverpool da kontrakten med Lancashire-klubben løp ut, og han valgte å fortsette karrieren i Liverpool. Burnley fikk 6,5 millioner pund av Liverpool for Ings. En sum fastsatt av et tribunal.

To omfattende kneoperasjoner har ødelagt mye av karrieren til Ings, og han har spilt bare 25 kamper for Anfield-klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]