Disse er på plass når sesongoppkjøringen starter

Nysigneringene Keita og Fabinho vil være på plass mandag morgen, mens andre får forlenget ferien sin litt til.

30. jun 2018 kl 15.31 Johannes Steen

Liverpool FC bekrefter at 26 spillere vil være på plass når sesongoppkjøringen starter Melwood mandag morgen. Dette inkluderer nysigneringene Naby Keita og Fabinho, og de fleste av spillerne som tilbragte forrige sesong på utlån.

Liverpool har fortsatt fem spillere med i verdensmesterskapet i Russland – Jordan Henderson, Trent Alexander Arnold, Roberto Firmino, Dejan Lovren og Simon Mignolet. I tillegg vil de utslåtte spillerne Sadio Mané, Mohamed Salah og Marko Grujic ventelig tilbringe rundt tre uker på ferie før de returnerer til Melwood for sesongoppkjøring.

Nederlenderne med forlenget ferie

Virgil Van Dijk og Georginio Wijnaldum vil heller ikke være på plass riktig ennå. De spilte en treningskamp med Nederland, som ikke er kvalifisert for VM, like etter sesongslutt, og vil slutte seg til troppen noe senere.

Starten av sesongoppkjøringen vil sannsynligvis bli muligheten for flere spillere å imponere Klopp tilstrekkelig til å bli satset på i neste sesong. Andre, slik som Lazar Markovic og Daniel Sturridge, vil antas å forsøke å komme seg bort fra Liverpool i løpet av pre-season.

Disse spillerne vil være på plass på trening mandag morgen: Camacho, Chirivella, Clyne, Fabinho, Gomez, Grabara, Ings, Jones, Karius, Keita, Kelleher, Kent, Klavan, Lallana, Markovic, Milner, Moreno, Ojo, Origi, Phillips, Robertson, Solanke, Sturridge, Ward, Wilson, Woodburn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]