Ings kan velge blant flere klubber i sommer

Jürgen Klopp ønsker ikke å presse Ings ut, men spissen vil stå overfor et viktig veivalg de kommende ukene.

25. jun 2018 kl 15.11 Johannes Steen

Mot West Brom i april scoret Danny Ings sitt første mål for Liverpool på 930 dager. Det var ikke vanskelig å se gleden i ansiktet på både lagkameratene og den skadeplagede spissen. Han har gått gjennom to lengre kneskader, og kampen på The Hawtorns var bare hans andre Premier League-start under Klopp.

– Det er noe jeg ønsker å bygge på. Jeg tror på meg selv og jeg tror på dette laget sa Ings etter kampen.

Det ble imidlertid ikke noen god avslutning på sesongen for spissen. Han fikk kun starte én kamp til, og i finalen i Champions League fikk han ikke en gang benkplass.

Nå står 25-åringen ved et veivalg der han må bestemme seg for å kjempe seg opp i hierarkiet i Liverpool eller finne regelmessig spilletid andre steder.

Ifølge James Pearce i LiverpoolEcho har Ings mange klubber å velge mellom, blant annet Crystal Palace.

Ønsker ikke å presse Ings ut av klubben

Med sin gode egenskap til å presse høyt og jobbe hardt fremme har Ings kvaliteter som Klopp setter pris på. Likevel har engelskmannen Firmino, som nesten ikke mister kamper, foran seg. I tillegg ser Solanke ut til å være foran i køen, samt at Brewster vil være en del av førstelaget neste sesong.

Danny Ings har ikke klart å komme opp på nivået før skadene, men har gjennom sin vanskelige tid vist pågangsmot og profesjonalitet. Han er så i måte en populær figur på Melwood, og Klopp ønsker ikke å presse ham ut av klubben, ifølge Pearce.

– Pre-season gir ham en sjanse til å prøve å spille seg inn, men tiden er muligens inne for en ny utfordring, avslutter Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]