DRAR UT:  Mye tyder på at Nabil Fekir kan bli sommerens lange overgangssaga.

Åpner for at Nabil Fekir blir i Lyon

På to dager kobler Lyon-president Jean-Michel Aulas Fekir til Manchester United, og hinter til at spilleren kan signere ny kontrakt.

Spekulasjonene har vært mange om hva som kan skje med Lyons Nabil Fekir etter at overgangen til Liverpool kollapset tidligere denne måneden. Spillerens agent Jean-Pierre Bernes har uttalt at det ikke er over, mens Lyons president Jean-Michel Aulas har sagt at det er interesse fra flere klubber og at han ikke vil stå i veien dersom spilleren ønsker en overgang.

Nå hevder den snakkesalige presidenten overfor franske Le Parisien at spilleren kan komme til å signere ny kontrakt og bli i den franske klubben.

– Jeg snakket med Nabil Fekir dagen etter den natten vi bestemte å stoppe forhandlingene med Liverpool. Han tok det med stor ro. Jeg fortalte ham med en gang at dersom han ønsker å bli, så kan vi ordne en forlengelse. 

Har hatt samtaler med Manchester United

Disse uttalelsene kommer dagen etter at Aulas hinter overfor beIN Sports at spilleren kan ende opp i Manchester United.

– Jeg var med Mourinho forleden dag. Vi hadde lengre diskusjoner, sa Aulas. 

Spilleren har også vært sterkt linket til andre klubber etter at Liverpool-overgangen kollapset, deriblant Real Madrid. Aulas har uttalt at de ønsker å finne en størst mulig klubb for å matche talentet til Fekir, dersom han fortsatt ønsker å dra. Ifølge LiverpoolEcho skal Aulas ha håp om å få enda mer penger for spilleren etter VM.

– Personlig er jeg ikke lenger i diskusjoner med Liverpool. For øyeblikket venter vi på at Frankrike og Nabil skal ha et fantastisk verdensmesterskap, sa presidenten. 

Må vente til Frankrike er ferdig med VM

Liverpool og Lyon var enige om en avtale på 53 millioner pund, og spilleren hadde allerede gjort intervjuer med LFCTV da Liverpool angivelig fikk kalde føtter på grunn av en bekymring rundt spillerens kne i forbindelse med den medisinske testen.

Ifølge James Pearce var en av premissene for den tidligere avtalen med Lyon at det skjedde før starten av VM. Dermed vil det neppe skje noe mer før VM er ferdigspilt. Dette hevdes også fra flere hold. 

– Det er tydelig at han er en spiller som Klopp ønsker å hente til Liverpool, og det er tydelig at Fekir selv ønsker å dra til Liverpool. Det vi også vet, er at Liverpool ikke følte de kunne gjennomføre avtalen med de bestemte betingelsene etter resultatene fra den medisinske testen. Vil de gjøre det etter VM – forsøke å reforhandle de betingelsene? Folk i Frankrike tror det, mens de i Liverpool ikke vil ta et standpunkt. Så jeg tror det er noe vi bare må vente og se på, sa James Pearce i Liverpool Echos «Blood Red»-podcast forrige uke.

Jean-Michel Aulas slår imidlertid fast i sine seneste uttalelser at de ønsker å beholde spilleren.

– Jeg har sagt det før, vi trenger ikke å selge. Vi har kapasittet til å beholde Fekir. Planen per nå er å ikke la noen dra, ha det best mulige laget og gjøre signeringer som planlagt.

Del

Nabil Fekir

07.08.2018 09:14

Fekir håper fortsatt på overgang

Franskmannen har ikke gitt opp håpet om å spille i Premier League kommende sesong.

01.08.2018 14:40

– Liverpool kjøper ikke Pulisic eller Fekir nå

Det kommer neppe noen flere spillere inn denne sommeren.

31.07.2018 08:27

Lite sannsynlig at Fekir forlater Lyon nå

Det er lite som tyder på at Liverpool og Lyon setter seg ved forhandlingsbordet igjen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 12:06

PSG får lov til å spille med fulle tribuner mot Liverpool

Disiplinærsaken mot Paris-klubben blir utsatt til etter Liverpool-kampen.

+
19.11.2018 kl 08:36

Sturridge er spilleberettiget mens saken pågår

Daniel Sturridge har frem til klokken 19.00 i morgen å svare på fotballforbundets tiltale om ulvovlig gambling.

+
18.11.2018 kl 21:36

Shaqiri storspilte da Sveits knuste Belgia

Liverpool-spilleren med to målgivende og flere lekre detaljer i vanvittig snuoperasjon.

+
18.11.2018 kl 15:53

Et langt innkast fra Joe Gomez brakte England inn i kampen igjen

Innkasttrener Thomas Grønnemark har god grunn til å smile etter at England slo Kroatia på Wembley.

+