Liverpool har signert Gerrards fetter

17 år gamle Bobby Duncan blir helrød 1. juli.

27. jun 2018 kl 18.31 Marius Rabben

Den engelske U17-landslagsspilleren Bobby Duncan skrev tirsdag under for Liverpool etter seks år i Manchester City.

Rødtrøyene betaler 200 000 pund for signaturen hans, opplyser Chris Bascombe i Telegraph.

U-LANDSLAGSSPILLER:
U-LANDSLAGSSPILLER:  Duncan ble den første England-spilleren med hat-trick mot Brasil da han klarte bragden for U16-landslaget i 2016.

Tenåringen hadde også tilbud om proffkontrakt fra Manchester City, men har trent borte fra de lyseblå de siste månedene etter å ha gjort det kjent at han ønsket seg bort.

«Det har vært seks utrolige år i Manchester City», skrev han på Twitter tirsdag. «Dette var en vanskelig avgjørelse for meg og familien min, men tiden er inne for en ny utfordring og kunne oppnå drømmene og potensialet mitt et annet sted.»

Duncan, som er født i Liverpool, var linket til de røde allerede i fjor, ifølge Bascombe, og kunne i teorien spilt juniorfotball under ledelse av søskenbarnet Steven Gerrard, som i sommer har begynt som manager i Rangers.

Den unge spissen har flere alderbestemte kamper for både England U17 og U16, og ble blant annet første engelskmann til å score hat-trick mot Brasil, da for U16 i 2016.

Til tross for å ikke ha spilt klubbfotball den siste tiden har Duncan fortsatt å representere England på alderbestemt nivå, og er ansett som en lovende spiller. Han er en av flere høyprofilerte talenter som den siste tiden har forlatt Manchester City på grunn av en tilsynelatende lang vei til førstelaget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]