Liverpool med flott gest til kriserammet klubb

Liverpool FC lar Chester FC sitte igjen med alle publikumsinntektene etter treningskampen neste søndag.

28. jun 2018 kl 13.40 Einar Kvande

Swansway Chester Stadium blir fylt til randen når Chester FC tar imot Liverpool til treningskamp lørdag 7. juli. Nå melder The Chester Chronicle at Liverpool FC lar økonomisk skakkjørte Chester FC få sitte igjen med 100% av billettinntektene etter kampen.

Jürgen Klopp kommer til å stille med et sterkt lag bestående av førstelagsspillere som ikke har deltatt i VM til denne kampen. Dette er sommerens første treningskamp både for Chester og Liverpool.

4500 tilskuere

Det forventes at kampen vil bli helt utsolgt, noe som i så fall betyr rundt 4500 tilskuere innenfor portene. Liverpool har allerede solgt ut sine billetter til kampen. Anfield-klubbens tilskuere er blitt tildelt både South Stand og Swettenham Chemists Stand.

Bare et lite antall ståplasser på Harry McNally Terrace er usolgt i hjemmefansens seksjon, etter at billettene ble lagt ut på såkalt general sale i går formiddag.

Førsteklasses gressmatte

– Det er en flott gest av Liverpool å la oss få sitte igjen med 100% av billettinntektene, sier Chester-formann David Harrington-Wright til lokalavisen.

– Vi har et meget godt forhold til Liverpool, og de har vært helt førsteklasses med oss. Liverpool vet de vil få spille på en førsteklasses gressmatte her, og det er et stort pluss som gjør at de vil spille her. Vi er takknemlige for støtten vi har fått fra dem, og at de lar oss sitte igjen med hele overskuddet fra kampen, legger han til.

– Det blir en spennende dag. Liverpool har fortalt oss at de vil stille med en sterk tropp bestående av de førstelagsspillerne som ikke har deltatt i VM.

Naby Keita og Fabinho er to av spillerne som kan debutere for Liverpool i kampen. Karer som Loris Karius, Gini Wijnaldum, James Milner og Virgil van Dijk er også aktuelle for spill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]