Returnerer til Liverpool for pre-season

Men det er usikkert hvor Divock Origi spiller kommende sesong.

12. jun 2018 kl 18.42 Marius Rabben

På overgangsvinduets siste dag i fjor sommer ble Liverpool-angriperen sendt på lån til Wolfsburg. Der fikk han regelmessig spilletid, men scoret kun sju ganger på totalt 36 kamper for et lag som unngikk nedrykk med seier i play-off.

Prestasjonene i tysk fotball var ikke nok til å bli inkludert i VM-troppen til Belgia, noe han var som 19-åring i 2014, og nå venter en retur til Liverpool når sesongoppkjøringen påbegynnes i begynnelsen av juli.

Avtalen løper ut neste sommer

Med bare ett år igjen av kontrakten på Anfield er det riktignok ikke bestemt hvilken trøye Origi, som for tiden er på ferie i Kenya, spiller i etter sommeren.

I forrige måned sa agenten hans at det ikke er aktuelt med et nytt utlån, og at Jürgen Klopp skal ta en avgjørelse i sommer. Agenten, som kalte det en tabbe å dra til Wolfsburg, avslørte at han var i samtaler med Besiktas.

– Normalt sett skal jeg tilbake til Liverpool, ja, sier spilleren selv med et smil til NTV.

I et intervju med den kenyanske kanalen snakker Origi åpent om alt fra selvtillit og sin kristne tro til managere og VM, men går ikke nærmere inn på fremtiden.

Skryter av Klopp

Spissen blir bedt om å plukke ut noen managernavn som har betydd mye for ham, og begynner med sjefen sin i Liverpool.

– Jeg vil si Jürgen Klopp, selvfølgelig. Han er en ordentlig trener; han er motiverende, han vet hva han ønsker, han pusher deg, han skryter av deg på riktig tidspunkt.

Origi drar også frem Rudi García fra tiden i Lille og tidligere Belgia-trener Marc Wilmots, og nevner i tillegg Brendan Rodgers.

– Jeg har jobbet under en rekke trenere og vil være takknemlig for hver og en av dem, sier Origi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]