Ser fremover etter marerittsesong

Lite gikk Adam Lallanas vei denne sesongen.

9. jun 2018 kl 07.51 Arild Skjæveland

Etter en meget god 2016/17-sesong, der Adam Lallana ble sett på som en av Jürgen Klopps viktigste spillere samtidig som han ble kåret til årets spiller på landslaget, lå alt til rette for 30-åringen.

I pre-season fikk han en avrivning i en lårmuskel på trening, noe som gjorde at han var ute helt til slutten av november. Nye skadeproblemer, og en alvorlig hamstringskade i mars, gjorde at han kun startet tre kamper for Liverpool denne sesongen. Med det røk også VM – om ikke en midtbanespiller skulle skade seg helt i siste liten, slik at han kommer inn som reserve.

– Det ville vært løgn dersom jeg sa at jeg ikke ønsket å være der, men slike ting skjer. Det er slik det er, og jeg ønsker guttene lykke til. Jeg vil være deres største fan, sier Lallana i et intervju med The Mirror.

Vanskelig sesong

Han ser tilbake på det som har vært en tøff sesong.

– Jeg sa til Gareth Southgate at jeg alltid ville være tilgjengelig for ham. Det har vært en tøff sesong, men jeg føler at det vil gjøre meg sterkere. Jeg føler at jeg gjorde det rette med å trene med England forrige uke. Det har ikke vært lett, men det handlet om å være tilgjengelig og hjelpe treneren og stallen, og bare vært tilstede. Han forklarte situasjonen og var helt ærlig, sier Lallana.

– Det er vanskelig å ikke få være i Russland, men jeg ønsker alle guttene lykke til. Spesielt Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold. Jeg føler at vi har en fantastisk sjanse, og jeg gleder meg til å kunne spille for England igjen i EM-kvalifiseringen. Det er fortsatt mye å se frem til.

England spiller sin første kamp i VM mot Tunisia mandag 18. juni.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]