– Skaden hans var enda et slag i trynet for Liverpool

Manuel Lanzini skal ha vært et alternativ til Nabil Fekir som Coutinho-erstatter.

11. jun 2018 kl 00.02 Arve Corneliussen

Som Liverpool Echo meldte tidligere søndag, skriver Chris Bascombe at Jürgen Klopp kommer til å se videre på listen over Coutinho-erstattere etter avtalen for Nabil Fekir gikk i vasken.

The Telegraph-journalisten melder at Liverpool sydde sammen en liste etter salget av Coutinho i januar, der Fekir ble utpekt som den ideelle erstatteren.

Lanzini aktuell

Manuel Lanzini skal ha vært et annet navn på Klopps liste. Korsbåndet røk imidlertid for West Ham-stjernen under trening med Argentina denne uken, som betyr at han mister VM og sannsynligvis store deler av Premier League-sesongen. Bascombe omtaler skaden som enda et slag i trynet for Klopp når det kommer til sommerhandelen.

«De siste 48 timene er et klart tilbakeslag for Jürgen Klopps overgangsplaner – spesielt med tanke på hvor mye fremgang de hadde hatt i å overbevise Fekir om å komme til Anfield, i tillegg til å bli enig med Lyon om en overgangssum», skriver Telegraph-journalisten.

Legetesten er konfidensiell

Franske medier spekulerer på om det er en bruskslitasje i kneet som gjør at Liverpools legeteam måtte fraråde Fekir-signeringen. Det er neppe noen bekreftelse fra noen av klubbene i vente, ettersom detaljene i medisinske tester er konfidensielle.

«Det ville vært umulig for klubbens legeteam å anbefale overgangen – spesielt en så dyr en – om det er tvil rundt et tidligere eller nåværende problem kommer til å blusse opp igjen», påpeker Bascombe.

Ifølge ham gjorde Liverpool ingen forsøk på å få Fekir billigere etter legesjekken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]