Trent Alexander-Arnold med solid VM-debut

Trent Alexander Arnold spilte 79 minutter da England tapte i spesiell seanse mot Belgia.

28. jun 2018 kl 22.09 Johannes Steen

Trent Alexander Arnold spilte 79 minutter da England tapte 0-1 for Belgia, i en relativt lite innholdsrik fotballkamp der begge lag stilte med svært svekket mannskap. Blant annet ble Jordan Henderson vilt gjennom hele kampen.

19-åringen tok dødballene for England, og utmerket seg med flere gode innlegg gjennom kampen, men hadde også et par dødballer helt av skiva – spesielt i andre omgang.Han noterte seg for øvrig for 9 nøkkelpasninger – flest av spillerne på banen da han gikk av. Han ble byttet ut mot slutten av kampen for Danny Welbeck.

Kampen startet rolig, og det var to lag som åpenbart visste at en andreplass i gruppen sannsynligvis ville føre til en lettere rute til en eventuell VM-finale. Kampen tok seg noe opp i andre omgang, og et lekkert kremmerhus fra tidligere Manchester United-spiller Adnan Januzaj sørget for kampens eneste mål.

Med det er gruppespillet over, og England vil møte Colombia i åttendedelsfinalen. Alexander-Arnold forventes ikke å starte denne kampen, men Jordan Henderson vil ventelig være tilbake i startoppstillingen i kampen som spilles 3. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]