Venter fortsatt på Sturridge-bud

Ingen har forsøkt å kjøpe Liverpool-spissen så langt i sommer.

26. jun 2018 kl 21.47 Marius Rabben

Uten å være et foretrukket spissvalg på Anfield er Daniel Sturridge til salgs med ett år igjen av Liverpool-kontrakten.

De røde ønsker 15 millioner pund for den skadeplagede 28-åringen. Tross interesse fra utlandet – deriblant Sevilla og Fenerbahçe – har det ennå ikke kommet inn noen bud, ifølge Neil Jones i Goal.

Ukelønna på omkring 150 000 pund beskrives som et mulig hinder for interessentene, men spilleren selv skal ikke ha dårlig tid med en snau uke igjen til oppstart av pre-season: Sturridge er forberedt på å vente på riktig tilbud, heller enn å gjøre noe ut av situasjonen.

I januarvinduet ønsket Newcastle og Inter Milan å hente ham på lån, men interessen skal ha kjølnet for spilleren med 63 mål på 133 kamper for Liverpool – men som har spilt bare 28 av dem i løpet av de fire siste sesongene.

Sturridge vet at han må forlate Liverpool dersom han skal sikre seg regelmessig spilletid, skriver Jones, som påpeker at spisskonkurrentene Divock Origi og Dominic Solanke vil få sjansen til å vise seg frem for Jürgen Klopp under sesongoppkjøringen.

Liverpool er klar over at de, tross egen prisvurdering, kan bli tvunget til å akseptere lavere bud for å kunne spare 7,8 millioner pund i lønnsutgifter kommende sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]