– Vi kunne ikke risikere Salah her

Mohamed Salah ble spart til kampene mot Russland og Saudi Arabia.

15. jun 2018 kl 18.27 Arild Skjæveland

Fredag spilte Egypt sin første kamp i et fotball-VM siden 1990. Lenge så det ut til å ende i poeng, men en scoring fra José Gimenez i siste spilleminutt sørget for at det var Uruguay som fikk alle tre poengene.

Da hadde Egypt allerede brukt alle tre byttene – og Mohamed Salah satt på benken.

Ville ikke risikere noe

De siste to ukene har det daglig vært spekulasjoner rundt Salahs helse, og om han kom til å rekke dette mesterskapet. Så sent som i går ble det rapportert at han kunne spille – men han ble sittende på benken.

– Mo Salah er en viktig spiller for oss, men du må ha et godt lag, og vi har et godt lag. Salah vil spille en viktig rolle for oss i de fremtidige kampene, sa landslagssjef Hector Cuper etter kampen ifølge Liverpool Echo.

– Vi ville ikke risikere noe i denne kampen, men jeg tror han vil være klar for den neste mot Russland.

Russland - Egypt spilles tirsdag kveld, med avspark kl. 20.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]