– Bare et tidsspørsmål før Klopp vinner trofeer

Ian Ayre mener Klopp i Liverpool har vært en suksesshistorie

18. jul 2018 kl 10.50 Johannes Steen

Tidligere daglig leder i Liverpool Ian Ayre var en del av gruppen som i 2015 utpekte Jürgen Klopp som klubbens nye manager da man skulle erstatte Brendan Rodgers.

Siden den gang har Liverpool blitt slått i tre større finaler, med Champions League-finalen i Kiev mot Real Madrid som den siste.

– Det er bare en tidsspørsmål. Det er definitivt fremgang nå. Det er mulig flaksen ikke har vært på Jürgens siden de siste årene, men den vil komme.

– Mest selvdisiplinerte jeg har møtt

– Om du skrev ned hva DNA'et til en Liverpool-manager kan se ut som, ville det vært Jürgen, sier Ayre.

Liverpools supportere er sulten på pokaler da man ikke har vunnet et trofé siden man vant Ligacupen i 2012. Likevel ser den livslange Liverpoolsupporteren positivt på det som har skjedd i de siste årene.

– Suksess kan bli oppnådd på forskjellige måter. Så klart, det er en fotballklubb og jeg er en Liverpoolsupporter. Å vinne trofeer er alt vi vil.

Om du skrev ned hva DNA'et til en Liverpool-manager kan se ut som, ville det vært JürgenIan Ayre

– Men du kan ikke undervurdere viktigheten av fremgang, og ingen kan sette spørsmålstegn ved om Jürgen har hatt det i Liverpool, sier

Ian Ayre, som nå jobber i amerikansk fotball, kjenner Klopp godt etter å ha jobbet med tyskeren i over to år.

– Han er det mest målbevisste og selvdisiplinerte individet jeg noen gang har møtt.

– Jeg har ingen tvil om at han vil bringe suksess i form av trofeer og mesterskap til Liverpool snart, slår scouseren fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]