– Den mest intense sesongoppkjøringen jeg har vært med på

Andy Robertson tror det vil komme godt med til juleprogrammet.

23. jul 2018 kl 18.51 Arild Skjæveland

The Anfield Wrap er på plass i USA, og har fått en halvtime med venstreback Andy Robertson. Intervjuet kan høres i sin helhet gjennom betalingstjenesten TAW Player, som koster fem pund i måneden.

Der snakker han om forskjellen på å spille for en klubb som Hull, som forsvarer seg, og en klubb som Liverpool – som skal angripe.

– Det var vanskelig. I de første månedene var det mange som tenkte at jeg var et bomkjøp. Jeg brukte tid på å omstille meg, og samtidig spilte Alberto bra. Jeg visste at jeg gjorde det bra på trening, og lærte mer og mer om hvordan treneren ville at jeg skulle spille, sier Robertson i intervjuet.

– Jeg visste jeg ville ha god mulighet dersom jeg fikk sjansen, og heldigvis viste det seg å stemme. Det var tøft i starten, men jeg var bare noen måneder inn i en femårskontrakt i Liverpool, så det handlet om å være tålmodig, lære fra manageren og spillerne hver dag, og ta alt inn de første månedene.

– Jeg skulle gjerne spilt flere kamper, men det var ikke slik. Da jeg fikk sjansen handlet det om å ta steget opp og vise folk at jeg kan spille på dette nivået, sier venstrebacken videre.

Tøffeste pre-season så langt

I pre-season har skotten fortsatt slik han avsluttet forrige sesong, og ser ut til å være i svært god form.

– Denne sesongoppkjøringen er uten tvil den mest intense jeg noen gang har vært gjennom. Jeg tror du kan se på managerens tidligere lag hvordan de har startet sesongene. De starter alltid bra og er i bra fysisk form.

– Men det er intenst. Vi flyr inn et døgn før vi møter Dortmund. Det er tøft for beina, og hardt for guttene, men Klopp argumenterer med at dersom vi kan spille gjennom det kan vi spille gjennom alt, og jeg kan se hva han mener. I juleperioden spiller vi to kamper på tre dager, og vi er klare for det. I forrige sesong mistet vi kun poeng mot Arsenal i julen, og kanskje var det på grunn av pre-season.

For å høre hele det 30 minutt lange intervjuet, kan du registrere deg hos The Anfield Wrap.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]