SKRIKER ETTER EN LIVERPOOL-OVERGANG  Nabil Fekir har møtt Lyon-ledelsen to ganger under VM og bedt den franske klubben gjenoppta samtalene med Liverpool.

Fekir-overgangen er kanskje ikke død likevel

Hovedpersonen selv har overbevist Lyon om å starte nye samtaler med Liverpool etter VM.

Nabil Fekir, som fyller 25 år i neste uke, har gjort det klart for Lyon-ledelsen at han fortsatt ønsker å bli Liverpool-spiller. Mirror forstår det slik at Fekir har blitt enig med Jean Michel Aulas om at den franske klubben i det minste må snakke med Liverpool på nytt, for å undersøke om overgangen kan berges.

Fekir skal ha møtt Lyon-sjef Aulas to ganger i løpet av VM. Sist gang etter Frankrikes semifinaleseier over Belgia. Midtbanespillerens rådgiver, Jean-Pierre Bernes, var også med på å diskutere overgangen som kollapset.

Klubbene var blitt enige om en overgang verdt 53 millioner pund, men Liverpool trakk seg fra avtalen etter den medisinske testen. 

Liverpool krever omstrukturering av avtalen

David Maddock i Mirror forstår det slik at Liverpool ikke har noen planer om å sette seg til forhandlingsbordet igjen om avtalen skal baseres på forutsetningene som opprinnelig ble avtalt mellom klubbene. Anfield-klubben kan imidlertid være villige til å lytte dersom Aulas foreslår å omstrukturere avtalen, og det trenger ikke nødvendigvis bety en lavere overgangssum.

Problemet er operasjonen som spilleren fikk gjennomført i forbindelse med en korsbåndskade. Liverpool er bekymret for langtidsvirkningene av denne operasjonen.

Maddock tror at Liverpool kan komme til å si ja til avtalen dersom de kan betale overgangssummen fordelt på de fem årene av kontrakten som ble avtalt med Fekir, og dermed slipper å betale hele beløpet umiddelbart, samtidig som avtalen forutsetter at Fekir ikke får noe tilbakefall når det gjelder kneskaden.

Et kompromiss kan løse floken

Fekirs rådgivere er klar over Liverpools ståsted, og har gjort det veldig klart for Lyon at spilleren fortsatt ønsker å gjennomføre overgangen. Aulas har akseptert at partene må holde ytterligere samtaler, og har overfor spilleren og hans agent sagt at han ønsker at spilleren skal få sin drømmeovergang, og dermed har sagt seg villig til å forhandle videre. 

Samtaler vil imidlertid ikke finne sted før etter VM-finalen. Aulas er beredt til å komme frem til et kompromiss med Liverpool når det gjelder hvordan avtalen skal struktureres, og dermed er det håp i hengende snøre...

Del

Nabil Fekir

18.07.2018 14:30

– Dette viser hvor langt man har kommet under Klopp

James Pearce svarer på spørsmål om Alisson og Nabil Fekir.

15.07.2018 08:22

– Kanskje vil han gå til Liverpool, eller en annen klubb

Lyon-presidenten snakker om Nabil Fekir.

10.07.2018 15:15

Ingen nye samtaler med Lyon

Liverpool og Lyon har ikke vært i dialog etter at Fekir-handelen kollapset.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.07.2018 kl 10:52

– Vi bestemte oss for å selge Alisson

Roma bekrefter nå at en avtale er nær å bli offentliggjort.

+
19.07.2018 kl 10:12

Treningskamp uten Wijnaldum og Ings

Jürgen Klopp vil igjen stille med forskjellige lag i første og andre omgang.

+
19.07.2018 kl 08:00

– Jeg elsker preseason

Men Jürgen Klopp skulle gjerne hatt flere spillere tilgjengelig.

+
19.07.2018 kl 06:28

– Dette er det første året vi ikke selger en nøkkelspiller

Kjøpet av Alisson kan bli det siste dette vinduet. Her er Klopps tanker om troppen.

+