SKRIKER ETTER EN LIVERPOOL-OVERGANG  Nabil Fekir har møtt Lyon-ledelsen to ganger under VM og bedt den franske klubben gjenoppta samtalene med Liverpool.

Fekir-overgangen er kanskje ikke død likevel

Hovedpersonen selv har overbevist Lyon om å starte nye samtaler med Liverpool etter VM.

Nabil Fekir, som fyller 25 år i neste uke, har gjort det klart for Lyon-ledelsen at han fortsatt ønsker å bli Liverpool-spiller. Mirror forstår det slik at Fekir har blitt enig med Jean Michel Aulas om at den franske klubben i det minste må snakke med Liverpool på nytt, for å undersøke om overgangen kan berges.

Fekir skal ha møtt Lyon-sjef Aulas to ganger i løpet av VM. Sist gang etter Frankrikes semifinaleseier over Belgia. Midtbanespillerens rådgiver, Jean-Pierre Bernes, var også med på å diskutere overgangen som kollapset.

Klubbene var blitt enige om en overgang verdt 53 millioner pund, men Liverpool trakk seg fra avtalen etter den medisinske testen. 

Liverpool krever omstrukturering av avtalen

David Maddock i Mirror forstår det slik at Liverpool ikke har noen planer om å sette seg til forhandlingsbordet igjen om avtalen skal baseres på forutsetningene som opprinnelig ble avtalt mellom klubbene. Anfield-klubben kan imidlertid være villige til å lytte dersom Aulas foreslår å omstrukturere avtalen, og det trenger ikke nødvendigvis bety en lavere overgangssum.

Problemet er operasjonen som spilleren fikk gjennomført i forbindelse med en korsbåndskade. Liverpool er bekymret for langtidsvirkningene av denne operasjonen.

Maddock tror at Liverpool kan komme til å si ja til avtalen dersom de kan betale overgangssummen fordelt på de fem årene av kontrakten som ble avtalt med Fekir, og dermed slipper å betale hele beløpet umiddelbart, samtidig som avtalen forutsetter at Fekir ikke får noe tilbakefall når det gjelder kneskaden.

Et kompromiss kan løse floken

Fekirs rådgivere er klar over Liverpools ståsted, og har gjort det veldig klart for Lyon at spilleren fortsatt ønsker å gjennomføre overgangen. Aulas har akseptert at partene må holde ytterligere samtaler, og har overfor spilleren og hans agent sagt at han ønsker at spilleren skal få sin drømmeovergang, og dermed har sagt seg villig til å forhandle videre. 

Samtaler vil imidlertid ikke finne sted før etter VM-finalen. Aulas er beredt til å komme frem til et kompromiss med Liverpool når det gjelder hvordan avtalen skal struktureres, og dermed er det håp i hengende snøre...

Del

Nabil Fekir

07.08.2018 09:14

Fekir håper fortsatt på overgang

Franskmannen har ikke gitt opp håpet om å spille i Premier League kommende sesong.

01.08.2018 14:40

– Liverpool kjøper ikke Pulisic eller Fekir nå

Det kommer neppe noen flere spillere inn denne sommeren.

31.07.2018 08:27

Lite sannsynlig at Fekir forlater Lyon nå

Det er lite som tyder på at Liverpool og Lyon setter seg ved forhandlingsbordet igjen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 12:06

PSG får lov til å spille med fulle tribuner mot Liverpool

Disiplinærsaken mot Paris-klubben blir utsatt til etter Liverpool-kampen.

+
19.11.2018 kl 08:36

Sturridge er spilleberettiget mens saken pågår

Daniel Sturridge har frem til klokken 19.00 i morgen å svare på fotballforbundets tiltale om ulvovlig gambling.

+
18.11.2018 kl 21:36

Shaqiri storspilte da Sveits knuste Belgia

Liverpool-spilleren med to målgivende og flere lekre detaljer i vanvittig snuoperasjon.

+
18.11.2018 kl 15:53

Et langt innkast fra Joe Gomez brakte England inn i kampen igjen

Innkasttrener Thomas Grønnemark har god grunn til å smile etter at England slo Kroatia på Wembley.

+