– Glad for å være tilbake

Divock Origi er klar for å bruke sommeren til å overbevise Jürgen Klopp om at han er verdt å satse på.

4. jul 2018 kl 17.20 Johannes Steen

Divock Origi er en av spillerne som denne sommeren vil få muligheten til å overbevise Jürgen Klopp om at han er verdt å satse på videre, og sier selv at han ser positivt på å være tilbake på Melwood.

– Jeg er glad for å være tilbake. Det føles litt som om jeg er kjent med alt og at jeg aldri har dratt herfra, så det var enklere for meg å bli integrert i gruppen. Jeg er veldig lykkelig, forteller Origi til Liverpoolfc.com

Belgieren spilte en blandet sesong på lån for et Wolfsburg som kjempet mot nedrykk, der han scoret syv mål og hadde tre målgivende. Han var imidlertid sentral i de siste avgjørende kampene da tyskerne berget plassen, og noterte både mål og assists i playoff-kampen som sikret spill i neste års Bundesliga.

Likevel klarte han ikke å overbevise nok til å bli tatt med i Belgias VM-tropp i Russland.

– Mer moden nå

– Det var en lærerik sesong for meg. Som et lag hadde vi en vanskelig sesong med mange utskiftinger, men vi kjempet til siste slutt og berget plassen i ligaen. Jeg lærte mye mentalt og vokste mye. Jeg tror jeg har kommet tilbake som mer en mer moden person.

– Jeg vokste mye både på og av banen forrige sesong. Jeg prøvde å holde meg i form under ferien og nå ser jeg veldig fram til den nye sesongen.

– Jeg må bare holde fokuset, trives på banen og gi alt. De neste ukene vil vise hva som skjer. Føttene vil gjøre pratingen på banen, så får vi se hvordan det går. Jeg er positiv, avslutter 23-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]