Dominic Solanke:- Håper å bygge på sen scoring

Det tok lang tid før 20-årige Dominic Solanke fikk hull på scoringsbyllen hos Liverpool FC, nå håper spissen på en vellykket start kommende sesong.

7. jul 2018 kl 11.17 Torbjørn Flatin

Det var først i sesongens siste ligakamp at Dominic Solanke tegnet seg på scoringslisten i 2017/18, hans første år med Liverpool FC. Suseren i nærmeste kryss mot Brighton vil ha gitt ham godt mot foran denne sommeren, etter at det tok ham seks kamper fra start og totalt 27 opptredener med en liverbird på brystet før han fikk sin første fulltreffer.

Etter rapportene å dømme er Solanke en av de spillerne Jürgen Klopp vil vurdere under tidlig pre-season før han tar sine endelige avgjørelser angående hvem som behøver å gå på utlån for å få førstelagserfaring, og hvor påkrevet det er å få inn spillere som kan vikariere for eller kjempe med lagets «super-rekke» om plassene lengst fremme på banen. Noe av det en vil forvente at manageren ønsker mer av fra Dominic Solanke er nettopp flere scoringer.

Lettelse over sitt første mål

- Jeg håper å fortsette å utvikle meg som fotballspiller og spille bedre enn forrige sesong, forklarer den stillferdige Solanke til Liverpools hjemmeside.

- Manageren viste meg stor tillit, noe jeg var veldig takknemlig for. Å komme til finalen i Champions League var fantastisk og utrolig å få vært involvert i.

- Det er alltid vanskelig når du ikke har fått din første scoring, slik at det var en lettelse, innrømmer Dom angående målet mot Brighton. – Jeg må bygge videre på den nå.

20-åringen forklarer videre at han har holdt seg i form under sommeren og han forventes å være et av Liverpools sterkeste angrepsvåpen i ettermiddagens treningskamp mot Chester. En kamp vi følger direkte her på liverpool.no fra kl 16.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]