– Har alt vi trenger for sesongen

Jürgen Klopp antyder at klubben er ferdig med å handle for sommeren.

20. jul 2018 kl 11.14 Johannes Steen

Med Alisson Becker inn dørene på Anfield, har Liverpool nå signert fire spillere denne sommeren. Keeperen følger rekken av store navn som Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri.

Mange har ventet på en femte, en såkalt Coutinho-erstatter, etter at Fekir-overgangen kollapset i tolvte time. Klopp tror imidlertid at man nå er ferdighandlet.

– Vi har alt vi trenger for den neste sesongen, for jeg tror ikke vi kommer til å gjøre noe mer. Jeg er ganske sikker på det, sa Klopp etter 2–0-seieren mot Blackburn torsdag kveld.

– Vi har troppen nå for øyeblikket, og det er det viktigste. Vi har ikke så alt for dårlige sist år, men vi måtte forbedre oss og vi prøvde på det i transfermarkedet.

– Har vist ambisjoner

– Vi mistet en eller to spillere og vi bragte inn et par. Jeg er veldig fornøyd med signeringene våre for å være ærlig, så la oss nå bruke de neste par ukene av pre-season til å bli så gode som mulig.

– Vi tenker på oss selv, men vi vet at rundt oss vil det skje mye de neste ukene. De andre lagene vil komme tilbake sterkt, gå etter målene sine og denslags. Men vi ønsker å være så sterke som mulige for oss selv.

Totalt har klubben brukt hele 176,15 millioner pund på spillere denne sommeren.

– Klubben gav oss fantastiske muligheter, men vi må bruke det. Vi er ikke bedre enn andre lag, men vi må utfordre den, vi må spille den beste fotballen vi kan, så vil vi se hva det leder til.

– Vi har aldri sett etter unnskyldninger, og vi vil ikke gjøre det i år. Vi er en svært ambisiøs klubb, og det der hva klubben har vist nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]