– Har hjulpet å trene med Keita og Fabinho

17 år gamle Curtis Jones har imponert flere under pre-season.

20. jul 2018 kl 15.54 Johannes Steen

17 år gamle Curtis Jones har vært involvert i samtlige av Liverpools pre-season-kamper hittil, senest torsdag kveld mot Blackburn Rovers.

I tillegg har han trent med førstelaget på Melwood, og fått lære av stjernespillere som Naby Keita og Fabinho.

– De er to toppspillere som du kan se, og det er derfor klubben har hentet de, forteller Jones til Liverpoolfc.com

– Å se dem trene og trene sammen med de har virkelig hjulpet meg, og jeg har kommet langt siden jeg har begynt å være med de på trening.

Må forbedre seg defensivt

2001-modellen har imponert mange i pre-season, men forteller at det er visse aspekter av hans spill Klopp vil at Jones skal forbedre.

– Jeg tror jeg bidrar med mye når jeg har ballen og dribler i den siste tredjedelen av banen, men det er den andre siden av spillet; duellene, headingene, taklingene og løpene hjem for å hjelpe forsvaret.

– Det var veldig annerledes 45 minutter for meg. Det var ikke en normal kamp for meg der jeg får ballen og bruker dribleferdighetene mine, det var mer som at jeg fikk ballen, holdt på den og lot laget komme i balanse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]