Løftet seg betraktelig i andre omgang

Jürgen Klopps gutter drar fra Ewood Park med seieren etter å ha spilt en langt bedre andreomgang enn den første.

Kampen startet tregt, men man kunne tatt ledelsen på straffespark etter at Solanke ble felt av Blackburns keeper. James Milner satte imidlertid en noe svak straffe som David Raya reddet.

Fram til pause var Blackburn stort sett det farligste laget, selv om Liverpools Adam Lallana hadde noen sjanser som fort kunne blitt mål på en annen dag.

I andre omgang kom det et nytt Liverpool-lag på banen, og tempoet steg med en gang. Særlig Naby Keita viste hvilket register han har med både herlige gjenvinninger på midtbanen og fantastiske pasninger framover.

Mål av Lazar Markovic og Daniel Sturridge sørget dermed for en fortjent seier, og iallefall spillerne som var på banen i andre omgang kan være fornøyd med gjennomkjøringen.

Målscorer: Lazar MarkovicMÅL!

Lazar Markovic scorer! Daniel Sturridge sender gjennom serberen lekkert, og Markovic gjør ingen feil og skyter ballen i mål i sin første opptreden på over et år!

73
Målscorer: Daniel SturridgeSturridge scorer!

Naby Keita vinner ballen mesterlig høyt oppe i banen, slipper ballen perfekt gjennom til Sturridge som avsutter nydelig i lengste.

6Milner bommer

Milner skyter til venstre i keeperhøyde, og Blackburnkeeper Raya redder.

67
Rafael CamachoCamacho scorer nesten

Camacho sendes gjennom og sender ballen forbi keeper. Men ballen blir litt for svar og en forsvarer rekker å takle ballen unna rett før den triller i mål.

18Lekkert av Lallana

Lallana viser fine detaljer når han drar av to mann og legger pent inn til Solanke. Solanke header imidlertid utenfor. Flott av Lallana!

36Blackburn angriper igjen

Dominic Samuel forserer gjennom Liverpool-forsvaret og prøver skudd, men Karius kommer ut bra og avverger.

40
Divock OrigiOver fra Origi

Et innlegg fra Nathaniel Clyne går via en Blackburn-forsvarer og til Origi. Belgieren prøver en volley som går langt over.

44
Adam LallanaTo store sjanser for Lallana

Lallana får ballen etter svært godt angrep anført av Woodburn, og treffer treverket! Deretter får han sjansen igjen, men en Blackburn-forsvarer blokkerer mesterlig.

54Nesten for Sturridge

Sturridge får ballen fra Keita, men skyter centimetre utenfor.

56
Daniel SturridgeNy stor sjanse for Sturridge

Keita løper framover med ballen upresset, sender ballen til Daniel Sturridge. Spissen drar seg innover, og setter ballen utenfor fra 6 meter! Der burde du gjøre det bedre, Sturridge.

Før kampen

I sommerens fjerde treningskamp møter Liverpool Blackburn på Ewood Park, uten Georgino Wijnaldum, Danny Ings og Danny Ward.

Wijnaldum risikeres ikke på grunn av en mindre muskelstrekk, mens Danny Ings fortsatt jobber med rehablitering etter en mindre ankelskade.

Keeper Danny Ward utelates da han skal være i samtaler med Leicester om en overgang. Som keeper-reserve har 19 år gamle Caoimhin Kelleher fått sjansen.

I Jordan Hendersons fravær er det James Milner som leder laget ut på matta som kaptein.

Noe som kanskje kommer overraskende er at Lazar Markovic er tilbake i troppen og sitter på benken. Serberen forventes å forsvinne denne sommeren.

1Woodburn tar avspark

Liverpools fjerde pre-season-kamp er i gang!

5Straffe til Liverpool!

Keeperen feller Solanke på vei gjennom.

15Blackburn med initiativet

Blackburn med det meste som skjer nå. Skaffer et hjørnespark.

16BLODET RENNER

Smallwood får hånda til Solanke i ansiktet og blir liggende blødende på gresset. Ikke noe overlagt fra Solanke, og spillet gjenopptas på dropp.

30Positive takter

Det har ikke vært en imponerende førsteomgang så langt, men Solanke og Lallana har vært blant de som har sett friske ut.

31Blåst for offside

Origi setter ballen i mål, men Moreno er milevis i offside under angrepet. Blåses korrekt.

34Frispark til Blackburn

Lallana lager frispark i svært god innleggs-posisjon for Blackburn.

35Går for skudd

Blackburn-kapteinen prøver på skudd, men den går utenfor.

40

44

46Ingen tilleggstid

Dommeren blåser av første omgang.

Pauserefereat

Liverpool innledet kampen med å holde en del på ball, men Blackburn tok mer og mer over og var stort sett det farligste laget i første del av omgangen.

Liverpool ble tildelt straffe da Solanke ble felt av keeper David Raya. Milner satte ballen i siden av målet til høyre for Raya, men en redning sørget for at resultatet fortsatt sto 0-0.

Liverpool ble langt farligere mot slutten av omgangen, og spesielt da Lallana både traff treverket og fikk blokkert skuddet like etterpå av en forsvarsspiller, var det nære 0-1.

Alt i alt har det vært en heller lite imponerende første omgang, men Adam Lallana har sett svært god ut. Ben Woodburn har også tidvis imponert som en playmaker og stått bak mye av det Liverpool har skapt framover.

58Frispark i god posisjon

Sturridge holdes, og Liverpool får frispark på hjørnet av 16-meteren.

59
Inn: Caoimhin Kelleher (Ut: Loris Karius)Karius byttes ut
59I muren

Frisparket svinges rett inn i Blackburn-muren.