Hevder LFC-fysio er sparket

Fysioterapeut Ruben Pons skal ha mistet rollen sin i støtteapparatet.

5. jul 2018 kl 23.24 Marius Rabben

Det er nettsiden Training Ground Guru som melder at Ruben Pons har mistet jobben på Melwood foran 2018/2019-sesongen. Ingen andre nyhetsmedier har skrevet om saken.

Kilden legger til at de foreløpig ikke har informasjon om grunnlaget for sparkingen.

Pons, med erfaring fra flere spanske og engelske klubber, samt universitetsjobber i Valencia, Barcelona og Madrid, har vært i Liverpools førstelagsapparat siden sommeren 2014.

Dette er fysioterapeuten som ble med Mohamed Salah til Spania i forkant av VM for å behandle skulderskaden, og som var med det egyptiske mannskapet under mesterskapet for å hjelpe Liverpool-toppscoreren.

Nyheten, som da ikke er bekreftet, kommer en måned etter at Philipp Jacobsen ble de rødes nye fysio-sjef. Tyskeren kom fra en sentral stilling hos et ledende ortopedisk og idrettsmedisinsk sykehus i Qatar, Aspetar, og var mannen som hjalp Adam Lallana med rehabiliteringen i Sør-Afrika i vår.

Flere endringer

I Liverpool har Jacobsen fått en lederrolle og jobber tett med Dr. Andrew Massey, som har vært sjef for klubbens medisin- og forskningsavdeling i tre år.

Ifølge Training Ground Guru er den påståtte Pons-sparkingen blant en rekke endringer i Liverpools medisinske apparat.

Matt Konopinski, som var fysio-sjef i perioden etter at Andy Renshaw fikk sparken i november i fjor, returnerer til sin tidligere rolle som førstelagsfysio, mens Scott McAuley flyttes fra førstelaget til akademiet.

De øvrige fysioterapeutene i førstelagsapparatet, sammen med Konopinski, er Christopher Rohrbeck, Richie Partridge og Joe Lewis.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]