– I samtaler med Roma om Alisson

Alisson nærmer seg en overgang til Merseyside.

17. jul 2018 kl 15.51 Johannes Steen

Ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano har Liverpool lagt inn bud på 70 millioner euro, inkludert evenutelle tilleggsklausuler, men Roma ønsker seg €75M før de vil slippe brasilianeren.

Dette støttes også av journalisten Gianluca Di Marzio. Di Marzio hevdet tidlig tirsdag at Alissons agent ville be om at spilleren fikk forlate Roma, og at nært forestående bud fra Liverpool og Chelsea var forventet.

I tillegg har normalt svært velinformerte Chris Bascombe i Telegraph like etter kastet seg på, og melder det samme som de to italienske journalistene.

I følge de to Sky Sports Italia-journalistene Romano og Di Marzio har ikke Chelsea kommet med noe nytt bud foreløpig, og samtalene skal til nå dreie seg om bare Liverpool og Roma.

Vil takke ja om klubbene blir enige

Det har lenge vært hevdet at til tross for Liverpools åpenbare interesse for Alisson, skal Real Madrid være den brasilianske landslagskeeperens førstevalg. Fabrizio Romano hevder imidlertid at at Alisson er beredt på å akseptere tilbudet fra Liverpool dersom klubbene blir enige, og Di Marzio går så langt som å hevde at Alisson og Klopp allerede har hatt samtaler.

Det sies imidlertid ikke noe om Liverpool er villige til å strekke seg til Romas prisforlangende, eller om keeperen vil foretrekke Chelsea dersom de blå fra London skulle prøve å kuppe en overgang. I følge de to journalistene fra Italia virker det likevel som om Alisson er nærmere en overgang til Merseyside enn noen gang tidligere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]